Ik ben Mariska Munsters en heb vlak bij de Maas in het mooie dorpje Obbicht mijn kleine maar gezellige atelier. Mijn liefde voor juwelen en dan met name oude juwelen begon al vroeg met de sieraden van mijn oma.

Het oude ambacht met haar verfijnde maakwijzen en mooie edelstenen heeft mij geïnspireerd om verder te kijken dan het juweel zelf. Dit is een van vele redenen waarom ik gestart ben met de opleiding goudsmid/juwelier te Tongeren. Goudsmeden is een ambacht waarbij de liefde voor het vak terug te zien is in het ontwerp en de ziel van het sieraad. Dit is wat ik probeer over te brengen in al mijn opdracht.

Wat ik belangrijk vind voor u

Mijn klantenkring bestaat uit hele diverse mensen maar voorop staat dat iedereen zich bij mij welkom moet voelen. En dat u met een goed gevoel met uw gerepareerde of nieuwe sieraad naar huis gaat. Of u nu komt voor een kleine reparatie of een nieuw ontwerp, iedere klant is even welkom en moet dat ook zo ervaren. Ik zie u graag, tijdens een vrijblijvende afspraak, om u te informeren over de mogelijkheden.

MMunsch Edelsmid, het adres voor:

Reparaties van Sieraden
Vermaken van Sieraden
Ontwerpen van Sieraden

NEEM CONTACT MET ME OP